MERCAT D’ESCAPADES 2022 T’HO PERDRÀS?

Publicat
21/05/2022
Pura Vall acudirà al Mercat d’escapades 2022 per oferir les seves millors propostes en escapades del Ripollès. També sortejarem un sorteig d’una nit d’hotel per a dues persones amb lloguer de e-bikes! No et perdis les millors ofertes!

Mercat d’Escapades: gaudeix de Catalunya

Et ve de gust un cap de setmana en una casa rural amb tast de vins inclòs? Aquest estiu vols llogar un veler i navegar per la Costa Brava? Amb el bon temps els dies s’allarguen i tens més ganes de sortir a gaudir de l’aire lliure i de conèixer nous indrets.

Amb el Mercat d’Escapades ho tens fàcil. En aquesta fira trobaràs un munt de propostes per desconnectar, gaudir de la costa catalana, pujar a la muntanya i descobrir la festa i la tradició de casa nostra, en família, en parella o amb amics.

Ho trobaràs tot: visites guiades, itineraris, allotjaments i gastronomia… perquè la teva experiència surti rodona. A més, també passaràs una bona estona participant a les activitats i tallers que es programen, des de passejades en burricleta, bicicleta elèctrica, fins a degustacions de cuina.

Al maig tens una cita amb un mercat molt especial que et convida a gaudir i descobrir Catalunya.

Ja has decidit com serà la propera escapada?

Quan: Del 3 al 5 de maig

On: Passeig Lluís Companys de Barcelona

Organitza: Agència Catalana de Turisme

Mercat d’Escapades
Font: https://estucasa.catalunya.com/experiencia/mercado-de-escapadas-disfruta-de-cataluna/

PARTNERS

© Pura Vall, SL. Design by IndianWebs.