• Què és Pura vall?

Garantim diversitat i diversió a la teva escapada!

Pura Vall és una empresa jove, ubicats a Ribes de Freser. Amb ganes d’innovar i proporcionar turisme àgil als nostres clients. Ens fiquem a la vostra pell, busquem l’equilibri entre qualitat – preu per tots els nivells i edats. Organitzem i preparem tota la teva estada perquè no us hàgeu de preocupar de res, només de gaudir!

Origen

Pura Vall ve del lema “Pura vida” dels costa-riquenys. Són unes paraules que si visités Costa Rica escoltaràs per tots costats.
Al lema té molt a veure amb la cultura i l’actitud de les persones locals. Simplement viuen d’una forma més relaxada sense necessitat de preocupar-se.
Pura Vida, és gaudir de la vida, sense que importi quines siguin les teves circumstàncies. Han creat un lema que els ajuda a desfocalitzar l’atenció dels problemes, ajuda a crear una unió entre el poble i una qualitat de vida per a cadascun d’ells.
Pura vall, neix amb la idea de transmetre aquests valors de viure relaxat, amb consciència de la vida i del benestar. Dedicar-se un moment fent activitats de tota classe, per poder connectar amb la natura, amics i un mateix. En unes Valls extraordinàries que faciliten que tothom pugui arribar a sentir aquests valors. I convertir-los en una actitud per al seu dia a dia.
Per què si tu no et dediques un moment? Qui ho farà?
Missió
La nostra MISSIÓ és oferir al client una gran varietat d’experiències i allotjaments per tot Catalunya. De manera àgil i sense preocupacions, mitjançant l’ús d’internet amb la creació de paquets i fórmules personalitzes.
Visió
La nostra VISIÓ és convertir-nos en l’empresa gestora referent d’oci, restauració i allotjament de Catalunya. Contribuint a un turisme sostenible, ecològic i de proximitat.
Valors
Els nostres VALORS són la passió, innovació i cohesió.
Apassionats del món del viatge i del nostre treball, compaginem totes dues passions per a poder transmetre les nostres experiències i vivències. Facilitem la seva estada per la geografia catalana. Sempre creant i actualitzant experiències úniques i diverses per a tota mena de client. Innovant amb l’última tecnologia, per facilitar la gestió de les seves experiències. Ens encanta la cohesió, la cooperativitat i el treball en equip, per això des de l’empresa més petita a la més gran formen Pura Vall, tots som Pura Vall.
Equip
Pep Sevilla
CEO

Fundador de Pura Vall

Laia Garcés
Responsable i coordinadora

Llicenciada en psicologia i monitora de lleure

Adrià García
Responsable i coordinador

Tècnic en mitja Muntanya 

POL
Col·laborador

Tècnic en Barranquisme i Esquí alpí

jana
Col·laboradora

Tècnica TD2 d’Esquí alpí

MARC
Col·laborador

Instructor Parapent

PARTNERS

© Pura Vall, SL. Design by IndianWebs.